Kunstgras kopen in Zwolle-Hasselt-Meppel

Kunstgras Zwolle

Kom elke zaterdag voor extra korting naar de winkel in Hasselt tussen Meppel, Genemuiden en Zwolle. Korting op kunstgras rollen met tot wel 50% korting.

Wij zitten vlakbij Zwolle, Hasselt, Ommen, Staphorst, Steenwijk, Meppel, Kampen, Genemuiden, Wezep.
Wij bezorgen gratis in de regio binnen een straal van 50km.

Het mooiste kunstgras in Overijssel haal je in Zwolle voor particulieren

Kunstgras in de tuin leggen is al heel normaal in Nederland, ook in Zwolle-Hasselt-Meppel (Overijssel).  Dat is helemaal niet zo vreemd, want kunstgras heeft veel voordelen. Als je je bedenkt welke mogelijkheden kunstgras allemaal biedt, is de stap naar van natuurlijk gras naar kunstgras snel gezet. Dat geldt zeker ook voor huiseigenaren in Overijssel en omgeving. Inwoners van Hasselt-Zwolle-Meppel hebben vaak grote tuinen die goed geschikt zijn om kunstgras in Zwolle of Hasselt te leggen. Wij zitten in vlakbij Zwolle (stadshagen) in Hasselt.

Mogelijkheden en voordelen van kunstgras in Overijssel

Welke voordelen kan het leggen van kunstgras in Hasselt of Zwolle jou allemaal opleveren? Om het overzichtelijk te houden, zetten we hieronder alle pre’s van kunstgras puntsgewijs voor jou op een rijtje. Als je dit rijtje goed doorleest en tot je laat doordringen, besef je hoeveel meerwaarde kunstgras eigenlijk heeft boven traditioneel gras:

  • Kunstgras blijft schoon en is sterk. Hierdoor kunnen kinderen er onbeperkt op spelen zonder dat ze vies worden door groene grasstrepen, modder in hun kleren krijgen of nat worden. Kunstgras uit Overijssel is zo sterk en duurzaam, dat je jouw kinderen er gerust vaak op kunt laten spelen. Ook speeltoestellen op kunstgras neerzetten is geen probleem en leidt niet – zoals bij echt gras – tot bruine en donkere plekken in het gras.
    Voor speeltoestellen en glijbanen kun je nog extra shockpad of shockpad platen onder het kunstgras leggen voor extra zachtheid onder het kunstgras.
  • Als je in Hasselt, Meppel of Zwolle woont en kunstgras koopt, is er keuze uit uiteenlopende soorten en maten kunstgras. Zo kun je kunstgras krijgen in hoogte die variëren van 20 mm tot 40 mm.
  • Kunstgras in de tuin hoef je niet systematisch te onderhouden, wat bij echt gras wel moet. Dit bespaart je veel extra tijd en geld. Bevloeiing, bemesting, het verticuteren en maaien van het gras behoren vanaf nu tot de verleden tijd.
  • Kwaaltjes die door gras kunnen ontstaan, zoals allergieën en hooikoorts, behoren met kunstgras tot het verleden. Je hebt dus geen last meer van verkoudheid, gehoest en keelpijn.
  • Kunstgras kun je zelf neerleggen en plaatsen. Er is niet altijd instrooizand nodig om in kunstgras aan te brengen. Dit is niet alleen heel eenvoudig, maar ook snel te doen. En anders dan echt gras heeft kunstgras als voordeel dat de grasmat ook op kleigrond in goede conditie blijft.
  • Wil je graag een zwembad in de tuin? Met kunstgras is dat in je tuin geen enkele probleem. Je kunt het zwembad het hele jaar door op het gras laten staan zonder dat er schade ontstaat.
  • Een laatste, maar zeker niet onbelangrijk voordeel van kunstgras kopen is dat de investering zich op termijn gaat uitbetalen. Kunstgras gaat namelijk erg lang mee, gemiddeld tussen 15 en 25 jaar.
  • Tegenwoordig is kunstgras van een dusdanig hoge kwaliteit, dat het niet meer van echt gras te onderscheiden is.
Kunstgras kopen in Hasselt
Kunstgras kopen doe je in Hasselt-Zwolle

Soorten en merken kunstgras: volop keuze!

Welke soort of merk kunstgras voor in de tuin je ook zoekt in Meppel of Hasselt, bij ons ga je altijd slagen. In ons assortiment bevinden zich tal van soorten en maten kunstgras. Van de beste merken die er op de markt verkrijgbaar zijn. Ons kunstgras is beschikbaar in diverse kleuren. Of je nu een strak groene, niet van echt te onderscheiden grasmat wilt of kleurrijk gras om bijvoorbeeld op het balkon te leggen: als je het in ons brede assortiment niet vindt, slaag je eigenlijk nergens anders.

Bekijk onze complete collectie nu online en/of neem contact met ons op

Meer weten over ons prachtige assortiment kunstgras of wil je het bekijken bij de proefstukken voor de winkel als je in Hasselt tussen Meppel en Zwolle woont? Bekijk dan nu alle soorten en merken kunstgras in onze kunstgras webshop. Als je vragen hebt, kun je vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Onze professionele medewerkers helpen je graag verder, zodat jij straks over een strakke, fraaie kunstgrasmat beschikt.
Wij zitten met onze winkel in Hasselt

Kunstgras Hasselt
Handelsweg 8-4 (tussen Zwolle en Meppel)
8061RL Hasselt Telefoonnummer 038-7507651

Betaalde Linkparters
Brievenbus kopen?KunstgrasOnderhoudsvrije tuin
Kunstgras blogKunstgras links